Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nizkoalkoholicke pivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
(Dominika Šuhajová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dbu5nl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
(David Doubek)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xocgkx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby nízkostupňových piv
(Nikola Jedličková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g7m2zo// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma