Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
non-food useKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
(Petra HAŠKOVCOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ziuj7p// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Nepotravinářské využití řepky olejné
(Veronika Balíková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//07t6cw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Pěstování lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) a jeho potravinářské a nepotravinářské využití
(Marie JAKŠOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//floioi// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma