Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
non-traditional raw materialsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin
(Martina Sedláčková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bztzn8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
(Adéla Petrůjová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
(Jozef Damašek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva
(Jiří Vedral)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l23c5f// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení minerálních prvků v netradičních surovinách cereálních směsí
(Romana Velíšková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ucopki// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použití netradičních surovin na kvalitu piva
(Barbora Češpivová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//83gqhs// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Netradiční suroviny v gastronomii
(Jana Stloukalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma