Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nove slozky potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aspekty spotřeby potravin v EU a vliv globalizace
(Jindřich Kubů)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kvgn5// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
(Klára Zubková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potraviny nového typu
(Vít Markovič)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eoyx7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma