Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nove slozky potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Aspekty spotřeby potravin v EU a vliv globalizace
 (Jindřich Kubů)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kvgn5// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
 (Klára Zubková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Potraviny nového typu
 (Vít Markovič)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eoyx7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
 (Pavel PLOCHÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma