Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nove trendy v gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové trendy v oblasti ubytovacích služeb se zaměřením na IT technologie z pohledu klienta
(Veronika Bartíková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bgl4h/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
(Markéta Musilová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Slow - Food v rámci nových trendů v gastronomii
(Leona Táborská)2012, Bakalářská práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha
• http://theses.cz/id//vzsjfg// | Hospodářská politika a správa / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín
(Kamila Joóbová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13223/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Influencerství v gastronomii
(Klára Javůrková)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fm17z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy sdílené ekonomiky v cestovním ruchu
(Luboš Vacek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/m8pwg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy v letecké dopravě
(Andrea Finelli)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zbj0w/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
(Andrea GRÓFOVÁ)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//02j34u// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma