Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nove trendy v gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Nové trendy v oblasti ubytovacích služeb se zaměřením na IT technologie z pohledu klienta
 (Veronika Bartíková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bgl4h/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
 (Markéta Musilová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Slow - Food v rámci nových trendů v gastronomii
 (Leona Táborská)

2012, Bakalářská práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha

http://theses.cz/id//vzsjfg// | Hospodářská politika a správa / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín
 (Kamila Joóbová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13223/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Influencerství v gastronomii
 (Klára Javůrková)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/fm17z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy sdílené ekonomiky v cestovním ruchu
 (Luboš Vacek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/m8pwg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aktuální trendy v letecké dopravě
 (Andrea Finelli)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zbj0w/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
 (Andrea GRÓFOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//02j34u// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)