Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nove trendy v gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
 (Ondřej DUBJEL)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hmrhjo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
 (Luboš Caninec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rqk4q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Význam korporátní klientely v Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
 (Aleš Toth)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uu4td/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v přípravě žáků pro studijní obor hotelnictví
 (Zuzana ŘEZÁČOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//i0dhzv// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
 (Barbora Hanáková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/2pcgtj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

NOVÉ TRENDY V PRODUKCI VÍN A JEJICH APLIKACE VE VINAŘSTVÍCH ČR
 (Kristýna Rumlová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ev9zgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)