Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nove trendy v gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
(Ondřej DUBJEL)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hmrhjo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
(Luboš Caninec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rqk4q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Význam korporátní klientely v Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
(Aleš Toth)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uu4td/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v přípravě žáků pro studijní obor hotelnictví
(Zuzana ŘEZÁČOVÁ)2019, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//i0dhzv// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
(Barbora Hanáková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/2pcgtj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
NOVÉ TRENDY V PRODUKCI VÍN A JEJICH APLIKACE VE VINAŘSTVÍCH ČR
(Kristýna Rumlová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ev9zgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma