Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricne hodnoty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
 (Eva Baloghová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
 (Jana BOUŠKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
 (Matouš Pecka)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ttzy8s// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
 (Martin Uhrinec)

2020, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o0aizv// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma

Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii
 (Denis Chovanec)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/pa2tr2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
 (Katarína Orlovská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy
 (Zuzana TOMÁŠŮ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fv0jh0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení výživné hodnoty a hygienické jakosti vybraných plodin v závislosti na vegetačním období a způsobu skladování
 (Jitka Trlicová)

2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qqbkgf// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma