Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni hodnota

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
 (Patrik Toman)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných výrobků z ryb s vyšším obsahem polyenových mastných kyselin
 (Ondřej Bičiště)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9ag8yy// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
 (Katsiaryna Hermanovich)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0kw6v1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota celodenních diet pro běžnou populaci
 (Markéta Růžičková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//17g0p3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota alternativy celodenních diet s variabilně striktním omezením lepku a její dietologické hodnocení
 (Tereza Pešatová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//fg8e5x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení
 (Václava Susan Holinková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u73fpz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota veganské alternativy celodenních diet a její dietologické hodnocení
 (Kristýna Šteflová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9gnpql// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
 (Pavel Koranda)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)