Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni hodnoty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Anna Tietzová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
 (Lucie KARAFFOVÁ)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//p0xcjq// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Možnosti posouzení nutriční hodnoty stravy
 (Valeriya Kuznetsova)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//hty8wo// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
 (Jana Šedivá)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//zxe6a5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
 (Jana BOUŠKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny
 (Hana MACHÁČKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5yiz4c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy
 (Zuzana TOMÁŠŮ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fv0jh0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty u vybraných skupin příslušníků státní policie ČR
 (Luděk ČTVRTEČKA)

2009, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//use829// | Tělesná výchova a sport / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)