Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni a energeticke hodnotyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
(Anna Němcová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
(Aneta Pšeničková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kz0qhq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv reziduí v krmné mrkvi na vývoj a nutriční hodnotu cvrčků Gryllus assimilis
(Anežka Stratílková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//63fmd6// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
(Lenka Fišarová)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
(Lucie Lavičková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fgs7gt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na YouTube
(Nikola Trousilová)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/awzah/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
(Jana Florianová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ica9hc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nové a staronové obiloviny pro potravinářské využití
(Klára Kramosilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dwzgn1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Makový nápoj a jeho význam pro lidi s intolerancí laktózy
(Lucie Linhartová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qszgz0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma