Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni a energeticke hodnoty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
 (Anna Němcová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
 (Aneta Pšeničková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kz0qhq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv reziduí v krmné mrkvi na vývoj a nutriční hodnotu cvrčků Gryllus assimilis
 (Anežka Stratílková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//63fmd6// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
 (Lucie Lavičková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fgs7gt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na YouTube
 (Nikola Trousilová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/awzah/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
 (Jana Florianová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ica9hc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nové a staronové obiloviny pro potravinářské využití
 (Klára Kramosilová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dwzgn1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Makový nápoj a jeho význam pro lidi s intolerancí laktózy
 (Lucie Linhartová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qszgz0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)