Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni aspekty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Nutriční aspekty kyseliny šťavelové
 (Karla Krčálová)

2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kcq4p/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční aspekty v dermatologii
 (Klára Adamová)

2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lxadj/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Nutriční aspekty vápníku a zdraví
 (Petra Amchová)

2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/iq8d7/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Význam čajových kuchyněk a jejich hygienické aspekty z pohledu nutričního terapeuta
 (Veronika Klíčová)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hws5t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční a zdravotní aspekty konzumace tuků, včetně cholesterolu.
 (Linda Kaňoková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cijxb3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kulturní a praktické aspekty planých rostlin v lidské výživě
 (Jiří Urbánek)

2016, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bapw9/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Nutriční aspekty syrové stravy
 (Vojtěch FRANTÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x76vlc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nutriční aspekty výživy těhotných a kojících žen
 (Jitka MAGYARICS)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hm5dvx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
 (Růžena VAŠKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční péče o pacienty s Parkinsonovou nemocí
 (Nikola GAJDOŠÍKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//78zvzu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)