Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni aspektyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční aspekty kyseliny šťavelové
(Karla Krčálová)2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kcq4p/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Nutriční aspekty v dermatologii
(Klára Adamová)2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lxadj/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Nutriční aspekty vápníku a zdraví
(Petra Amchová)2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/iq8d7/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Význam čajových kuchyněk a jejich hygienické aspekty z pohledu nutričního terapeuta
(Veronika Klíčová)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hws5t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Nutriční a zdravotní aspekty konzumace tuků, včetně cholesterolu.
(Linda Kaňoková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cijxb3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kulturní a praktické aspekty planých rostlin v lidské výživě
(Jiří Urbánek)2016, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bapw9/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Nutriční aspekty syrové stravy
(Vojtěch FRANTÍK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x76vlc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nutriční aspekty výživy těhotných a kojících žen
(Jitka MAGYARICS)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hm5dvx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
(Růžena VAŠKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční péče o pacienty s Parkinsonovou nemocí
(Nikola GAJDOŠÍKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//78zvzu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma