Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni charakteristikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
(Jana Svobodová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2y79ds// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
(Kristýna KMENTOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ug700y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
(Zuzana ŠNAJDROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xatrkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Jeřabiny - nutriční charakteristika a využití v potravinářství
(Kateřina Andrlová)2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ru5fsm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
(Michaela Turková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yljjyo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
ZÁSTUPCE DROBNÉHO OVOCE - RYBÍZ A JEHO NUTRIČNÍ CHARAKTERISTIKY
(Andrea Nowaková)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6pst6r// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a biochemická charakteristika tuků a olejů
(Kateřina ZEHNALOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94wnls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zástupce drobného ovoce - rybíz a jeho nutriční charakteristiky
(Leona Marková)2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//srf139// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zástupce drobného ovoce - angrešt a jeho nutriční charakteristiky
(Tomáš Mohelský)2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bfe24m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma