Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni faktory v kratkem obdobi

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmhzdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
 (Eliška PŠENČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma