Theses on the same topic (having an identical keyword):

nutricni faktory v kratkem obdobi

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmhzdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
 (Eliška PŠENČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic