Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni hodnota

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
 (Martin Uhrinec)

2020, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o0aizv// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická hodnota rostlinných pomazánek
 (Jana Reitšpiesová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//52j0ch// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
 (Pavel Koranda)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
 (Vladislav Vondrášek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota piv vyrobených různou technologií
 (Irena KOLMANOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ef5xbx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
 (Michaela KREJČÍ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08ymhq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
 (Monika ČERNÁ)

2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dr9uxw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vína
 (Milada KŘIVÁNKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4u9qc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)