Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni hodnotaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
(Martin Uhrinec)2020, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o0aizv// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
(Lucie Rajmicová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorická hodnota rostlinných pomazánek
(Jana Reitšpiesová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//52j0ch// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
(Pavel Koranda)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota piv vyrobených různou technologií
(Irena KOLMANOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ef5xbx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
(Michaela KREJČÍ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//08ymhq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
(Monika ČERNÁ)2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dr9uxw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vína
(Milada KŘIVÁNKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4u9qc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma