Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii
(Barbora Koblížková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1288q3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
(Aneta Vítková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční vlastnosti vybraných nebovinních mlék
(Kateřina Rozhonová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8dv4mr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
(Stanislav Vojtíšek)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Krmné vlastnosti kopřivy dvoudomé
(Aneta Kemrová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gsr16p// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
(Lucie Lamačová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//u1gvn5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma