Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

nutricni vlastnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Theses on a related topic

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii
 (Barbora Koblížková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1288q3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Aneta Vítková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Nutriční vlastnosti vybraných nebovinních mlék
 (Kateřina Rozhonová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8dv4mr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
 (Stanislav Vojtíšek)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Krmné vlastnosti kopřivy dvoudomé
 (Aneta Kemrová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gsr16p// | Zootechnika / Speciální chovy | Theses on a related topic

Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
 (Lucie Lamačová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u1gvn5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)