Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutrition structure

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny ve struktuře výživy v ČR
 (Minh Quan Hoang)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//72g87u// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře výživy v ČR
 (Michaela Růzhová)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o8tkdz// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře výživy v ČR
 (Adéla Chvojková)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fivv9m// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Změna struktury výživy a srovnání s USA
 (Denisa Pízová)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pmnt70// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Výživa v plážovom volejbale
 (Ján Namešanský)

2011, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ovlj8/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře výživy v ČR
 (Kristýna Vinopalová)

2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0xg5ad// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
 (Diana Tsvetkova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11513/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
 (Adéla Rucká)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//par0ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
 (Lucie NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma