Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutrition structureKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna struktury výživy a srovnání s USA
(Denisa Pízová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pmnt70// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře výživy v ČR
(Michaela Růzhová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o8tkdz// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře výživy v ČR
(Adéla Chvojková)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fivv9m// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře výživy v ČR
(Minh Quan Hoang)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//72g87u// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Výživa v plážovom volejbale
(Ján Namešanský)2011, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ovlj8/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře výživy v ČR
(Kristýna Vinopalová)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0xg5ad// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
(Diana Tsvetkova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11513/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
(Adéla Rucká)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//par0ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
(Lucie NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eai5rb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma