Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutritional characteristics

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Diversity and nutritional characteristics of Garcinia kola in South-West and Central Cameroon
 (Anna Maňourová)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2ynih6// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Genetická variabilita vybraných genů kódujících uncoupling proteiny ve vztahu k antropometrickým a výživovým charakteristikám souvisejícím s obezitou v české populaci
 (Klára Vlková)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j8v9f/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma

Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
 (Lukáš Pawera)

2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma

Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
 (Tereza Mrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

ZÁSTUPCE DROBNÉHO OVOCE - RYBÍZ A JEHO NUTRIČNÍ CHARAKTERISTIKY
 (Andrea Nowaková)

2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6pst6r// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
 (Jana Svobodová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2y79ds// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
 (Viktoriia Haranovska)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3hx95u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
 (Kateřina Kolofiková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w3vji2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
 (Zuzana ŠNAJDROVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xatrkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)