Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutritional characteristicsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Diversity and nutritional characteristics of Garcinia kola in South-West and Central Cameroon
(Anna Maňourová)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2ynih6// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Genetická variabilita vybraných genů kódujících uncoupling proteiny ve vztahu k antropometrickým a výživovým charakteristikám souvisejícím s obezitou v české populaci
(Klára Vlková)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j8v9f/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
(Lukáš Pawera)2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
ZÁSTUPCE DROBNÉHO OVOCE - RYBÍZ A JEHO NUTRIČNÍ CHARAKTERISTIKY
(Andrea Nowaková)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6pst6r// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
(Jana Svobodová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2y79ds// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
(Viktoriia Haranovska)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hx95u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
(Kateřina Kolofiková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w3vji2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
(Zuzana ŠNAJDROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xatrkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma