Theses on the same topic (having an identical keyword):
nutritional characteristicsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Diversity and nutritional characteristics of Garcinia kola in South-West and Central Cameroon
(Anna Maňourová)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2ynih6// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Theses on a related topic
Genetická variabilita vybraných genů kódujících uncoupling proteiny ve vztahu k antropometrickým a výživovým charakteristikám souvisejícím s obezitou v české populaci
(Klára Vlková)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j8v9f/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Theses on a related topic
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
(Lukáš Pawera)2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Theses on a related topic
Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
(Viktoriia Haranovska)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hx95u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
(Jana Svobodová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2y79ds// | Výživa zvířat / | Theses on a related topic
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
(Jana Svobodová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2y79ds// | Výživa zvířat / | Theses on a related topic
Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
(Kateřina Kolofiková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w3vji2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
(Kristýna KMENTOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ug700y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic