Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutritional composition of foodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutritional potential of new oat and spring wheat cultivars
(Kshitiz Pokhrel)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9o3php// | Agricultural Chemistry / | Práce na příbuzné téma
Insects as Food
(Julie Posseltová)2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m2cws3// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Práce na příbuzné téma
Raw Food
(Veronika Zahradník Ďurišová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
(Vanessa Nisengwe)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Nutrients driving the foraging of Bromeliads by the Andean bear (Tremarctos ornatus)
(Adéla Paříková)2018, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ia7cbu// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma