Theses on the same topic (having an identical keyword):
obalove materialy syruKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Chromatografická analýza fotoiniciátorů v obalových materiálech jako možných kontaminantů potravin
(Klára HEJTMÁNKOVÁ)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//oeobi2// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Bioaktivní obalový materiál na bázi hydrogelu pro agro produkty
(Smarak Bandyopadhyay)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7yn7lb// | Chemistry and Materials Technology / Technology of Macromolecular Compounds | Theses on a related topic
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
(Lucie Šašinková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wny180// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
(Věra Herberová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1a76oe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic