Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obaly masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
(Lenka Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace baleného masa
(Kateřina Cholastová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kz4kbw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
(Monika Starostková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
(Tereza DISTLOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9qkxcp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa
(Dita KOURKOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6r5k12// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma