Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obaly masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
(Kateřina Cholastová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
(Julie Remencová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Detekce druhového zastoupení masa v krmivech pro psy a kočky pomocí metody PCR
(Andrea Salavcová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2b9xe4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
(Pavel Hoňka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma