Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obaly masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
 (Eliška Hrabová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
 (Lenka Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace baleného masa
 (Kateřina Cholastová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kz4kbw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
 (Monika Starostková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
 (Tereza DISTLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9qkxcp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa
 (Dita KOURKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6r5k12// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)