Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
objem pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
(Barbora Veselá)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití reologického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva
(Helena Boučková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6xd0b// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
(Jana Benešová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//okoi79// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
(Veronika Kouřilová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h5abuu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
(Dominika Siudová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma