Theses on the same topic (having an identical keyword):

obohacene potraviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Theses on a related topic

Sekundární metabolity ovlivňující kvalitu potravin
 (Andrea Trnková)

2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kf5a9/ | Biochemie / | Theses on a related topic

Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Petra Kamínková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
 (Martina Erbanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
 (Petr MRÁZ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic