Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obohacene potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
(Jan BEDRNÍČEK)2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma
Sekundární metabolity ovlivňující kvalitu potravin
(Andrea Trnková)2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kf5a9/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Petra Kamínková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
(Martina Erbanová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
(Petr MRÁZ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma