Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obohacene potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma

Sekundární metabolity ovlivňující kvalitu potravin
 (Andrea Trnková)

2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kf5a9/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Petra Kamínková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
 (Martina Erbanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
 (Petr MRÁZ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma