Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah bilkovinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny v obsahu gliadinových frakcí bílkovin u dvou genotypů ozimé pšenice s rozdílnou délkou vegetační doby v reakci na zvýšenou koncentraci oxidu uhličitého.
(Vlasta Janíčková)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fkm2o6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stabilitní studie hydrogelů s obsahem syrovátkových bílkovin
(Pavlína Holčapková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ebvplw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Hodnocení změn obsahu vybraných bioaktivních látek v semenech lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) během klíčení
(Kateřina HAŠKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n9l24k// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Rostlinné | Práce na příbuzné téma