Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah mastnych kyselinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah tuku a profil mastných kyselin v prsnej svalovine brojlerových kurčiat krmených rôznymi značkami krmných zmesí
(Tatiana Ruttkayová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fyeawu// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Romana Chalupníková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Obsah lipidů a mastných kyselin v závislosti na odrůdě ječmene
(Michaela Havlíková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xwt7uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah tuku a profil mastných kyselin v hmyzích produktech
(Eliška Kučerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jm0k4a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví
(Adéla Vránová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jrqd93// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv složení média a kultivačních podmínek na obsah polynenasycených mastných kyselin v biomase mikroorganismů řádu Thraustochytriales
(Lilla Melczer)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//s8bi3k// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích
(Klára Nohynková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//8ew1ui// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení profilu mastných kyselin vybraných obilovin a jejich odrůd
(Anna Šafránková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4e9b3o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu mastných kyselin v olejích a esterech
(Martin Kerlín)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ao5eie// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu mastných kyselin v doplňcích stravy
(Ludmila Landová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h2ahvz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma