Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah susinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv světla na růst a obsah miliacinu v prosu setém
(Kateřina RYBAROVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sse2jc// | Agroekologie / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
(Jolana Richterová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních látek v zrnu ovsa z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
(Lucie Pažoutová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87ux03// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
(Jaroslava Hladíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
(Dušan SAMEK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
(Kateřina SOUKUPOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Obsah tokolů v zrnu ovsa pěstovaného v konvenčním a ekologickém zemědělském systému
(Vendula Benediktová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q7ps3s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv kuchyňského zpracování na obsah glykoalkaloidů v barevných odrůdách brambor
(Petra Kosová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i1stlq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu sušiny silážní kukuřice pomocí dálkového průzkumu Země
(Josef Božejovský)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k1h2p7// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv silážních aditiv a technologie sklizně na obsah biogenních aminů v silážích vojtěšky seté
(Lucia Hodulíková)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqh7lt// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma