Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah susiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv světla na růst a obsah miliacinu v prosu setém
 (Kateřina RYBAROVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sse2jc// | Agroekologie / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
 (Jolana Richterová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních látek v zrnu ovsa z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
 (Lucie Pažoutová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//87ux03// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
 (Jaroslava Hladíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
 (Dušan SAMEK)

2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
 (Kateřina SOUKUPOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Obsah tokolů v zrnu ovsa pěstovaného v konvenčním a ekologickém zemědělském systému
 (Vendula Benediktová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q7ps3s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňského zpracování na obsah glykoalkaloidů v barevných odrůdách brambor
 (Petra Kosová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i1stlq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu sušiny silážní kukuřice pomocí dálkového průzkumu Země
 (Josef Božejovský)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k1h2p7// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv silážních aditiv a technologie sklizně na obsah biogenních aminů v silážích vojtěšky seté
 (Lucia Hodulíková)

2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cqh7lt// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)