Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah celkovych polyfenolu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
 (Eliška Faitová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
 (Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení celkového obsahu bílkovin, polyfenolů a sacharidů v pivu
 (Blanka Dostálová)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//scbdtz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení změn obsahu vybraných bioaktivních látek v semenech lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) během klíčení
 (Kateřina HAŠKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n9l24k// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Rostlinné | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí
 (Martina FALTÝNKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx5kpi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
 (Ondřej Tureček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h8teg7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Studie obsahu antioxidačních komponent u dealkoholizovaných vín
 (Miroslav Hrnčirík)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ez2sv5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)