Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah celkovych polyfenoluKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
(Eliška Faitová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
(Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení celkového obsahu bílkovin, polyfenolů a sacharidů v pivu
(Blanka Dostálová)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//scbdtz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení změn obsahu vybraných bioaktivních látek v semenech lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) během klíčení
(Kateřina HAŠKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n9l24k// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Rostlinné | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí
(Martina FALTÝNKOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx5kpi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
(Ondřej Tureček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h8teg7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Studie obsahu antioxidačních komponent u dealkoholizovaných vín
(Miroslav Hrnčirík)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ez2sv5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma