Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah dusikatych latekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv odrůdy a agroekologických podmínek na výnos a obsah dusíkatých látek v zrnu pšenice ozimé
(Adam Gruň)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nvhsd2// | Agrobiologie / Fytotechnika | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy hrachu setého na obsah organických živin
(Lucie Lukášová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pudei1// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
(Jaroslava Hladíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Stanovení frakcí v ozimé pšenici podle obsahu dusíkatých látek
(Aneta Sochorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3gwexp// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu travního komponentu ve vojtěškotravní směsi na obsah a zastoupení frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky
(Jana Jirmanová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxwxrx// | Živočišná produkce / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu dusíkatých látek v krmných směsích pro brojlerová kuřata
(Vojtěch Rada)2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2psde// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
(Dušan SAMEK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu dusíkatých frakcí v píci víceletých trav a jetelovin
(Jaroslava Hladíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nzol6n// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína
(Veronika Konečná)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mvptye// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma