Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah mlecneho tukuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv silážních aditiv a technologie sklizně na obsah biogenních aminů v silážích vojtěšky seté
(Lucia Hodulíková)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqh7lt// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
(Magdaléna Šťastná)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Zastoupení vybraných mastných kyselin v mléčném tuku dojnic a koz
(Robert KALA)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6nnaay// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných společenstev pastevního porostu na množství mléka se zaměřením na spektrum mastných kyselin v tuku mléka
(Lucie BOHÁČOVÁ)2011, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1kf8hk// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
(Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tnjisw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma