Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah polyfenolickych latek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsah vybraných biologicky aktivních látek ve volně rostoucích rostlinách tradičně využívaných jako zelenina
 (Simona ŠUSTEROVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ufixem// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín
 (Radim HEČA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5b6z23// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah fenolických látek v různých odrůdách révy vinné
 (Romana MACHOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m4975j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
 (Denisa Zemánková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení celkového obsahu fenolických látek v čokoládách
 (Jonáš Fibigr)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2a6770// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení změn obsahu vybraných bioaktivních látek v semenech lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) během klíčení
 (Kateřina HAŠKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n9l24k// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Rostlinné | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu aktivních polyfenolických látek v různých druzích
 (Hedvika Vondráčková)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//73t62t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)