Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah proteinuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
(Luboš Paznocht)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Porovnání výživových hodnot cvrčka domácího jako potencionálního zdroje krmného proteinu s vybranými bílkovinnými komponenty tuzemských krmných směsí
(Barbara Pondělíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m8e71f// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot
(Petr Šobáň)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7h6090// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma