Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah skrobu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv listové výživy na výnos a obsah škrobu u brambor
 (Petr Lang)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//02rhrr// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma

Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
 (Lucie Malá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8gdv3u// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
 (Jaroslava Hladíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv půdních cizorodých prvků na obsah škrobu v bramborových hlízách
 (Jana VACULOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//msdqlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Asociace mikrosatelitních polymorfismů s obsahem škrobu v hlízách bramboru
 (Zuzana Telepovská)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bi5s5y// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného zpracování na obsah akrylamidu ve výrobcích z brambor
 (Lucie Figallová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//glt706// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
 (Martina BAČÁKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
 (Milena Kostennikova)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mjcmkt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výnos škrobu a bílkovin u brambor pro výrobu škrobu
 (Michal MIČKA)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f15upo// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)