Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah skrobuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv listové výživy na výnos a obsah škrobu u brambor
(Petr Lang)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//02rhrr// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma
Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
(Lucie Malá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8gdv3u// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
(Jaroslava Hladíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv půdních cizorodých prvků na obsah škrobu v bramborových hlízách
(Jana VACULOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//msdqlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Asociace mikrosatelitních polymorfismů s obsahem škrobu v hlízách bramboru
(Zuzana Telepovská)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bi5s5y// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného zpracování na obsah akrylamidu ve výrobcích z brambor
(Lucie Figallová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//glt706// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
(Martina BAČÁKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
(Milena Kostennikova)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mjcmkt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výnos škrobu a bílkovin u brambor pro výrobu škrobu
(Michal MIČKA)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f15upo// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma