Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
 (Michaela Štěpánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
 (Rebeka Martonová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ko0xj0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
 (Sandra Adamusová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
 (Gabriela Šilhartová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)