Theses on the same topic (having an identical keyword):
obsah soliKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
(Michaela Štěpánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
(Ladislava Ilčíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
(Rebeka Martonová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ko0xj0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
(Jaroslav Šajgal)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
(Sandra Adamusová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic