Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah soli v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Používání soli kuchyňské v potravinách.
 (Monika Čiháková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Martina Haugwitzová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Příjem soli u dětí v dorostovém věku
 (Petr PEJCHAL)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fczfa2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
 (Dagmar Pavelková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Soľ v potravinách a možnosti použitia jej náhražiek
 (Klaudia Kertysová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a22klu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
 (Michaela Štěpánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Testování obsahu chloridu sodného v potravinách a odhad jeho průměrného denního příjmu v naší populaci
 (Karolína SUŠANKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//0bnfae// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
 (Michaela Lukáčová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)