Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah soli v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Příjem soli u dětí staršího školního věku
 (Aneta HEMBEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv antinutričních látek v rostlinách na absorpci živin v trávicím traktu člověka
 (Lukáš Hrabě)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ncm0ns// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Sůl v masných výrobcích
 (Barbora Bartuňková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5guj2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
 (Andrea Rosová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných masných výrobků se sníženým obsahem soli
 (Lukáš Straňák)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s8kyhl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
 (Klára Kozohorská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění dekarboxylázové aktivity v systému přírodního sýra
 (Richard Adámek)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//84cbk5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příjem soli ve stravě školních dětí
 (Barbora MIČULKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lxp0p7// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Obsah NaCl u hypertoniků v ordinaci praktického lékaře
 (Matěj JANOUŠEK)

2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iksxx9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Tereza Burianová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)