Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah soli v potravinachKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příjem soli u dětí staršího školního věku
(Aneta HEMBEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv antinutričních látek v rostlinách na absorpci živin v trávicím traktu člověka
(Lukáš Hrabě)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ncm0ns// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Sůl v masných výrobcích
(Barbora Bartuňková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5guj2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
(Andrea Rosová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných masných výrobků se sníženým obsahem soli
(Lukáš Straňák)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s8kyhl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
(Klára Kozohorská)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění dekarboxylázové aktivity v systému přírodního sýra
(Richard Adámek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84cbk5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příjem soli ve stravě školních dětí
(Barbora MIČULKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lxp0p7// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Obsah NaCl u hypertoniků v ordinaci praktického lékaře
(Matěj JANOUŠEK)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iksxx9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma