Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah soli v potravinachKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Používání soli kuchyňské v potravinách.
(Monika Čiháková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Martina Haugwitzová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Příjem soli u dětí v dorostovém věku
(Petr PEJCHAL)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fczfa2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
(Ladislava Ilčíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
(Dagmar Pavelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Soľ v potravinách a možnosti použitia jej náhražiek
(Klaudia Kertysová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a22klu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
(Michaela Štěpánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
(Pavla Doleželová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Testování obsahu chloridu sodného v potravinách a odhad jeho průměrného denního příjmu v naší populaci
(Karolína SUŠANKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//0bnfae// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
(Michaela Lukáčová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma