Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah susiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
 (Jolana Richterová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních látek v zrnu ovsa z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
 (Lucie Pažoutová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//87ux03// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
 (Jaroslava Hladíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Obsah energie u vybraných druhů listové zeleniny pěstovaných v podmínkách deficitu vláhy
 (Veronika Follaufová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v82f21// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
 (Dušan SAMEK)

2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
 (Kateřina SOUKUPOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Obsah tokolů v zrnu ovsa pěstovaného v konvenčním a ekologickém zemědělském systému
 (Vendula Benediktová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q7ps3s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv ekologického a konvenčního způsobu pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu pšenice seté
 (Veronika Nováková)

2025, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2bf8ei// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňského zpracování na obsah glykoalkaloidů v barevných odrůdách brambor
 (Petra Kosová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i1stlq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)