Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah susinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
(Jolana Richterová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních látek v zrnu ovsa z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
(Lucie Pažoutová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87ux03// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
(Jaroslava Hladíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t5nlsy// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Obsah energie u vybraných druhů listové zeleniny pěstovaných v podmínkách deficitu vláhy
(Veronika Follaufová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v82f21// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
(Dušan SAMEK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2i2uen// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
(Kateřina SOUKUPOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mg6m6w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Obsah tokolů v zrnu ovsa pěstovaného v konvenčním a ekologickém zemědělském systému
(Vendula Benediktová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q7ps3s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv ekologického a konvenčního způsobu pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu pšenice seté
(Veronika Nováková)2025, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2bf8ei// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Vliv kuchyňského zpracování na obsah glykoalkaloidů v barevných odrůdách brambor
(Petra Kosová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i1stlq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma