Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah tuku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Vliv pohlaví a porážkové hmotnosti na obsah tuku u prasat
 (Ondřej Kalina)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8swv75// | Živočišná produkce / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení vybraných faktorů ovlivňujících obsah intramuskulárního tuku ve vepřovém mase.
 (Pavla Nixbauerová)

2009, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7n6maj// | Živočišná produkce / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava mýdel z živočišného tuku
 (Dennis Ugochukwu Uwaezuoke)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z9rscz// | Polymer Engineering / | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu tuku v mléku a v mléčných výrobcích s využitím Ramanovy spektroskopie
 (Marcela Pavlíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//upxnnd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chlórované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku
 (Elisabeth Mandelíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qg1hwz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
 (Michaela Křenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7unnd3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)