Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah tukuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pohlaví a porážkové hmotnosti na obsah tuku u prasat
(Ondřej Kalina)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8swv75// | Živočišná produkce / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení vybraných faktorů ovlivňujících obsah intramuskulárního tuku ve vepřovém mase.
(Pavla Nixbauerová)2009, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7n6maj// | Živočišná produkce / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava mýdel z živočišného tuku
(Dennis Ugochukwu Uwaezuoke)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z9rscz// | Polymer Engineering / | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu tuku v mléku a v mléčných výrobcích s využitím Ramanovy spektroskopie
(Marcela Pavlíková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//upxnnd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chlórované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku
(Elisabeth Mandelíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qg1hwz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
(Michaela Křenková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7unnd3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma