Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsahy v krmivech

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Hodnocení obsahu mykotoxinů v objemných krmivech jako primárním zdroji antinutričních látek v potravním řetězci
 (Natálie Bartoňková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3i49bs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu vybraných prvků v krmivech pro zvířata
 (Jana Křehlíková)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//cm8e2q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah rizikových prvků v krmivech pro psy a kočky
 (Karolína Hrabalová)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//03990z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení probiotik v krmivech pro kočky
 (Anna Tučková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uwt7mb// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot
 (Petr Šobáň)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7h6090// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu reziduí pesticidů v prostředí a v zemědělské produkci v ČR
 (Kristýna Štěpánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s0ehsc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mykotoxin citrinin a jeho nálezy v surovinách, potravinách a krmivech
 (Karolína Brandová)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13074 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění vývoje a nutriční hodnoty cvrčka domácího (Acheta domesticus) L. zvýšením podílu bílkovin v krmivu
 (Rebeka Ježková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0y0a2w// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
 (Michaela Lukáčová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Výskyt amygdalinu v potravinách a krmivech
 (Kseniia Fadeeva)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgo41j// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)