Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsahy v krmivechKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení obsahu mykotoxinů v objemných krmivech jako primárním zdroji antinutričních látek v potravním řetězci
(Natálie Bartoňková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3i49bs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah rizikových prvků v krmivech pro psy a kočky
(Karolína Hrabalová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//03990z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vybraných prvků v krmivech pro zvířata
(Jana Křehlíková)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//cm8e2q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení probiotik v krmivech pro kočky
(Anna Tučková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uwt7mb// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot
(Petr Šobáň)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7h6090// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu reziduí pesticidů v prostředí a v zemědělské produkci v ČR
(Kristýna Štěpánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0ehsc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mykotoxin citrinin a jeho nálezy v surovinách, potravinách a krmivech
(Karolína Brandová)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13074 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění vývoje a nutriční hodnoty cvrčka domácího (Acheta domesticus) L. zvýšením podílu bílkovin v krmivu
(Rebeka Ježková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0y0a2w// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
(Michaela Lukáčová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výskyt amygdalinu v potravinách a krmivech
(Kseniia Fadeeva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgo41j// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma